Промисловий альпінізм, будівельні роботи на висоті

Карпенко А.18 трав. 2017 р.·2 хв читання
Фото ремонту сог елеватора промисловими альпіністами компанії "Сніжний Барс"

Компанія Сніжний Барс надає послуги будівельних робіт на висоті методом помислового альпінізму та інших робіт на висоті.

Запрошуємо Вас докладніше дізнатися про наші методи та ціни на ці та інші послуги промислових альпіністів:

«На висоту таку, мила, чи не подивишся звисока!»

Так звучить знакова пісня, яку альпіністи промислові «беруть» з собою на об'єкт разом з надійним спорядженням. Півжиття вони проводять над землею, втілюючи в життя типові будівельні проекти і індивідуальні замовлення!

Відмінна якість, економічність і оперативність - три «кити», на яких ґрунтується діяльність фахівців компанії «Сніжний Барс», тобто сучасний промисловий альпінізм. Ціни, широта консультаційного набору і спектра послуг, що надаються Вас приємно здивують.

Утеплення квартир в Вінниці

Послуги промислового альпінізму від «А» до «Я»

Послуги альпініста – це послуги фахівця широкого профілю, майстри «на всі руки». Він здатний якісно проводити:

  • Фасадні работи. Косметичний ремонт фасаду, фарбування стін будинку, комплекс оздоблювальних заходів - це економічні способи надати конструкції додаткові теплоізоляційні властивості, збільшити її стійкість і здатність протистояти руйнівному впливу навколишнього середовища. Професійні висотні роботи припускають навіс вентильованого фасаду, його оформлення за допомогою сучасних ізоляційних матеріалів, герметиків. Оперативна і якісна реставрація стін не тільки підвищує експлуатаційні характеристики будівлі, але і покращує його зовнішній вигляд.
  • Герметізацію. Стандартна фарбування стін не забезпечує захист основних стиків, швів будівлі від промерзання, протікання. Для цього існують спеціальні склади, покликані вирішити проблеми з оформленням віконних просторів і балконів. Їх промислові альпіністи підбирають індивідуально - залежно від структурних особливостей будови.

ремонт гідроізоляційних швів

утеплення квартир

Промисловий альпінізм. 100 очок вперед

З чесного змагання з іншими способами організації висотних робіт промисловий альпінізм не випадково виходить переможцем. Його специфіка і головні особливості визначають не тільки економічність і вигідність, а й високу швидкість реалізації проектів.

Альпінізм промисловий забезпечує:

  • Можливість виконання робіт будь-якого типу, починаючи миттям вікон і закінчуючи утепленням фасаду навіть у важкодоступних місцях. Там, де не пройде великогабаритна техніка, з легкістю виконають план досвідчені фахівці компанії «Сніжний Барс».
  • Мобільність групи і високу швидкість розгортання комплекса. Послуги альпіністів дають можливість реалізовувати проекти на будь-якій висоті без зупинки основної діяльності торгової організації, виробничого підприємства, офісного центру. Ми економимо Ваш дорогоцінний час і кошти. Пам'ятайте, що простий - це вже втрата!
  • Сутєве зниження вартості монтажних, оздоблювальних робіт і підвищення швидкості їх реалізації.
  • Професійний промисловий альпінізм стане для Вас справжньою знахідкою в тому випадку, якщо Ви не хочете витрачати значні кошти на залучення підйомних механізмів, авто вишок, кранів і уникаєте будь-якого роду затягувань, пов'язаних з несправністю техніки або складної транспортної ситуацією в місті.
  • Відсутність яких би то не було обмежень при складанні замовлення. Промальп це єдина можливість реалізації надводних проектів, обслуговування конструкцій на великій висоті і в умовах обмеженого простору.
  • Високую ступінь безпеки, надійності виконання робіт. Промисловий альпініст, який працює в компанії «Сніжний Барс», забезпечується високоякісним спорядженням і технічними засобами, які пройшли ряд міжнародних сертифікацій.
  • Широкий спектр реалізованих проектів, простота їх організаціі.

На будь-якому з етапів виконання будівельного плану, при установці рекламних конструкцій і створенні сучасної фасадної теплоізоляції, виконанні клінінгових і ремонтних робіт, послуги промислових альпіністів компанії «Сніжний Барс» будуть максимально вигідним для Вас рішенням і перспективним вкладенням коштів.

Отримайте 100% професійну віддачу від фахівців «Сніжного Барса» і зробіть перший вірний крок назустріч успіху!

Контакти

+38 (096) 555-30-92
+38 (097) 970-53-76

Робочий час

Пн-Сб
09:00
-
18:00
Нд
Вихідний

Звертайтеся до нас!

Для уточнення Вартості робіт за Вашим технічним завданням, та з питань співпраці, заповніть цю форму, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ
ГоловнаПослугиТипи об'єктівБлогПро насКонтакти
© 2009-2023 Сніжний Барс
Конфіденційність