Видалення сухих завислих гілок, обрізка дерев в Вінниці

Карпенко А.1 січ. 2016 р.·2 хв читання
Обрізка і кронування дерев

«Дерева не ростуть до неба», - писав А. Файоль.

Однак якщо догляду за могутніми велетнями не приділяти належної уваги, то їх розвиток прийме хаотичний характер, і замість акуратною алейної, паркової зони Ви ризикуєте отримати аварійно небезпечну майданчик.

Ключову роль в утриманні листяних і хвойних форм грає їх обрізка, кронування.

Промислові альпіністи компанії «Сніжний Барс» мають великий досвід реалізації проектів різної складності, в число яких входять:

  • обрізка дерев;
  • видалення сухих, завислих, аварійно небезпечних гілок;
  • повне видалення дерев.

Кронування дерев. Від значення Арбористика до особливостей

Кронування дерев являє собою окремий тип обрізки, який передбачає дотримання строгих правил безпеки і, одночасно, збереження нормальної життєдіяльності рослинних форм.

Чому це важливо для Вас?

Якісне кронування дерев забезпечує:

  • Створення естетичного зовнішнього вигляду композіціі. У парковій або садової зоні регулярна обрізка насаджень дозволяє створити унікальні декоративні форми. У центрі міста і на присадибній ділянці вони будуть виглядати акуратно і презентабельно.
  • Покращення пропуску кроною вітру та світла. Коли симпатичний саджанець вимахує в багатометрове дерево, приходить час задуматися про його проріджуванні, щоб забезпечити власний комфорт і знизити істотне навантаження на стовбур. В даному випадку максимальну ефективність демонструє стоншується і підвищує кронування дерев, яке справді незамінне на житлових об'єктах та в рамках промислових комплексів.
  • Необходімий рівень безпеки. Видалення сухих гілок - профілактична міра, яка запобігає їх падіння під час сильних поривів вітру або завал цілого дерева під вагою крони. Неприпустимим також є зіткнення гілок з лініями електропередач і іншими інфраструктурними об'єктами. Весь комплекс проблем, що виникли вирішує знижує кронування.
  • Стимулювання зростання і розвитку дерев. Дерево, що залишився без догляду, швидко марніє і втрачає блискучий зовнішній вигляд. Його своєчасна обрізка дає імпульс до випуску нових, свіжих гілок, цвітінню і розширенню крони.

Видалення завислих гілок і рішення інших проблем високого ступеня складності

Якщо комплекс профілактичних заходів не було проведено вчасно, є ймовірність виникнення аварійної ситуації. Справитися з нею Вам допоможуть промислові альпіністи компанії «Сніжний Барс».

Аварійне кронування виконується в тому випадку, якщо:

  • Крона розташовується на покрівлі будівель внаслідок сильних поривів вітру або додаткового навантаження у вигляді снігу, що випав і обмерзання. Видалення дерев на дахах і фасадах будівлі це, в першу чергу, гарантія безпеки перехожих. По-друге, подібна операція дозволяє уникнути додаткових витрат у майбутньому - на ремонт і відновлення декоративного оформлення будівлі.
  • Крона дерева заплутана в електричних проводах. У сучасному місті природа і високі технології тісно переплетені між собою. Для запобігання конфлікту інтересів та виключення можливості обривів, порушення цілісності інфраструктурної мережі і призначене видалення завислих гілок.
  • Крона має занадто велику парусність, яка збільшує так звану ветровального небезпека.
  • Крона містить в собі багато гнилих, зламаних гілок.

Якщо все напівзаходи були Вами випробувані, і дерево не піддається приборкання і «розсипається» буквально на очах, фахівці «Сніжного Барса» забезпечать його швидке і безпроблемне видалення.

Почніть піклуватися про свій завтрашній комфорт вже сьогодні разом з досвідченими промисловими альпіністами компанії «Сніжний Барс»!

Контакти

+38 (096) 555-30-92
+38 (097) 970-53-76

Робочий час

Пн-Сб
09:00
-
18:00
Нд
Вихідний

Звертайтеся до нас!

Для уточнення Вартості робіт за Вашим технічним завданням, та з питань співпраці, заповніть цю форму, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ
ГоловнаПослугиТипи об'єктівБлогПро насКонтакти
© 2009-2023 Сніжний Барс
Конфіденційність