Прибирання дахів і покрівель від бурульок та снігу у Вінниці

Карпенко А.1 січ. 2016 р.·3 хв читання
uborka-snega-s-krysh

Очищення покрівлі та даху від бурульок. Вінниця.

Прийшла зима - відкривайте ворота...

...і замовляйте професійні послуги з прибирання снігу з дахів!

Своєчасне видалення бурульок, очищення покрівельної поверхні і відсотків забезпечують безпечність Ваших рідних і близьких в котеджних селищах, бізнес-партнерів і співробітників офісів, випадкових перехожих і покупців в торгових комплексах, сіті-моллах, а також є гарантією збереження основних інфраструктурних систем, ключових елементів конструкції.

Прибирання дахів. Технологія проведення робіт

Фахівці компанії «Сніжний Барс» приділяють особливу увагу опрацюванню плану збирання даху і формування індивідуального підходу до реалізації кожного проекту.

Технологія виконання робіт виглядає наступним чином:

  • Підготовча стадія. Прибирання дахів від снігу починається з етапу ревізії обмундирування і обладнання бригади. Сучасне оснащення - гарантія Вашого комфорту і високої якості обслуговування.
  • Дослідження території і проведення технічного інструктажу.
  • Огорожа небезпечної зони за допомогою спеціальної стрічки.
  • Оформлення письмового наряду.
  • Безпосередньо очищення даху, яка виробляється переважно в світлий час доби. Додатково фахівці компанії «Сніжний Барс» пропонують послуги з проведення нічних робіт, що особливо актуально для торгових центрів.

Якісне прибирання снігу з покрівлі відповідає чотирьом основним критеріям:

  • прибирання снігу з даху плоского типу проведена по всьому периметру;
  • здійснена очищення від бурульок системи водостоків і воронок;
  • прибирання снігу з дахів скатних типу виконана на всій поверхні з відстанню в 1,5-2 метра від зовнішнього краю;
  • всі ключові роботи зроблені з дотриманням техніки безпеки без пошкодження покрівель та інфраструктурних об'єктів.

Очищення покрівлі від снігу. Індивідуальний підхід

Краса - в різноманітті.

Сучасне місто являє собою унікальне поєднання яскравих архітектурних форм. При цьому кожна будівля вимагає індивідуального підходу до обслуговування через наявність особливих конструктивних елементів.

Промислові альпіністи «Сніжного Барса» перед початком робіт проводять ретельний аналіз об'єкта.

Очищення даху скатного типу з оцинкованої сталі

Цей тип дахового оформлення не дарма називають будівельної класикою. У переліку замовлень компанії «Сніжний Барс» близько 40% запитів припадає на даний сегмент. Особливості конструкції даху припускають скупчення сніжної маси на відстані 1,5-2 метри від зовнішнього краю. А тому очищення покрівлі від криги, прибирання бурульок в цьому випадку будуть проводитися, в основному, з відливів і звисів.

Додаткових заходів забезпечення безпеки, часу і ресурсів очищення покрівлі від снігу вимагає в тому випадку, якщо профілактичні заходи не проводилися давно, і поверхня даху скувала крига.

Очищення покрівлі мансардного типу

Мансарда - одне з найбільш популярних архітектурних віянь останніх років. Вона дозволяє збільшити інтенсивність природного освітлення, додати будинку особливий шарм і гарантувати економію електроенергії.

Очищення покрівлі такого типу від снігу, в першу чергу, характеризується труднощами в забезпеченні кріплення на крутих схилах. Промислові альпіністи «Сніжного Барса» мають власну схему роботи з мансардними об'єктами, створюючи всі умови для їх якісного обслуговування.

Видалення бурульок, очищення даху від снігу можуть створити додаткові проблеми в зв'язку з крихкістю основного матеріалу, роль якого виконують різні види металочерепиці, а також слабкістю обрешітки. До реалізації проектів подібного роду в компанії «Сніжний барс» допускаються тільки професіонали з великим досвідом роботи на об'єктах підвищеної складності.

Очищення дахів з пласкою поверхнею

Найчастіше прибирання покрівлі від снігу в цьому випадку не потрібно - через особливості її конструкції. Однак люті зими можуть сказати своє вагоме слово, і тоді за справу беруться промислові альпіністи «Сніжного Барса»!

Очищення покрівель від снігу. Переваги роботи з «Сніжним Барсом»

Зима завжди приходить несподівано, приносячи з собою не тільки атмосферу веселощів, а й безліч сезонних проблем, вирішення яких слід довірити справжнім професіоналам.

Очищення покрівлі від бурульок, очищення даху від криги з «Сніжним Барсом» - це:

  • Своєчасне подолання труднощів, пов'язаних з рясним випаданням опадів. Якісне очищення від криги дозволяє уникнути закупорки відсотків, пошкодження перекриттів. Ми економимо Ваш дорогоцінний час і кошти!
  • Гарантія безпеки і комфорту щоденної експлуатації будівлі. Очищення даху від бурульок виключає можливість їх руйнівного впливу на технічні засоби і цінні речі. А прибирання снігу з дахів і очищення їх від криги знижують рівень вологості в приміщеннях і, як наслідок, запобігають їх відсиріванню, освіту на них цвілі і грибка.
  • Збереження блискучого зовнішнього вигляду будівель і їх внутрішнього оформлення. Фасад будівлі - його візитна картка. Очищення покрівель від снігу навіть в складних погодних умовах дозволить Вам надати офісу або заміського будинку особливого блиску! Ваші гості, безсумнівно, оцінять це.

Пропозиція «очищення снігу, зняття бурульок, Вінниця» від компанії «Сніжний Барс» - унікальне поєднання вигідної ціни і відмінної якості реалізації робіт!

Контакти

+38 (096) 555-30-92
+38 (097) 970-53-76

Робочий час

Пн-Сб
09:00
-
18:00
Нд
Вихідний

Звертайтеся до нас!

Для уточнення Вартості робіт за Вашим технічним завданням, та з питань співпраці, заповніть цю форму, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ
ГоловнаПослугиТипи об'єктівБлогПро насКонтакти
© 2009-2023 Сніжний Барс
Конфіденційність