Утеплення будинку, технологічні особливості і переваги

Карпенко А.18 трав. 2017 р.·2 хв читання
Фото роботи компанії "Сніжний Барс"

Все починається з зовнішності ...

Саме вона визначає внутрішній зміст. Так міркували мислителі давнини і були абсолютно праві. У сучасному світі їх слова знайшли особливого значення.

Якщо Ви хочете створити комфортну атмосферу всередині будівлі, підвищити показники його міцності, продовжити термін служби і поліпшити експлуатаційні характеристики, починати слід з грамотного зовнішнього утеплення.

Утеплення будинку як воно є. Досвід професіоналів

Відповідно до результатів досліджень, оприлюдненими вітчизняними експертами, більше 95% будівель мають на сьогоднішній день мінімальну теплоізоляцію. Як правило, на неї відводять не більше 4% від загальних витрат, в той час як в європейських країнах цей елемент конструкції вимагає не менших вкладень, ніж якісний фундамент.

Фахівці компанії «Сніжний Барс» виконують утеплення квартир, утеплення будинків зовні, змінюючи в кращу сторону дану статистику. Основою для функціонального оформлення фасадів служить сучасний матеріал - пінополістирол, що наноситься з високим ступенем точності на будь-яку поверхню.

Пінополістирол характеризується:

  • Екологічною чистотою, нетоксичністю. З його допомогою можна утеплювати виробничі об'єкти та житлові приміщення.
  • Здатність до незвичайних трансформації. Яскраві сучасні фарби не тільки захищають поверхню матеріалу від сонячних променів, але і дозволяють освіжити зовнішній вигляд будівлі. Варто додати кілька декоративних деталей - і дизайн підкреслить Вашу індивідуальність, передасть корпоративний стиль.
  • Невисокою вартістю. Вам не доведеться витрачати значні кошти на утеплення будинку. Ціни в прайсі компанії «Сніжний Барс» приємно Вас здивують.
  • Стійкістю до впливу агресивних речовин.
  • Оригінальностю структури. Пінополістирол на 98% складається з повітря, який вважається кращим природним теплоізолятором.
  • Здатністю нести високу механічну нагрузку при невеликій щільності.

Взявши за основу найкращий матеріал, наносячи його за допомогою сучасних технік під контролем досвідчених професіоналів компанії «Сніжний Барс», ми отримуємо якісний, сучасний, надійний продукт!

Утеплення фасадів будинків. 1000 і 1 перевага

Утеплення зовнішньої стіни дозволяє вирішити одним махом цілий ряд нагальних проблем, з якими стикаються власники котеджів і квартир в панельних будівлях і представники компаній, які купують офісні та торгові площі.

Утеплення фасадів будинків гарантує:

  • Аккумулювання тепла в огороджувальної конструкціі. Такий підхід до ізоляції створює основу для сприятливого мікроклімату всередині будівлі.
  • Збільшення гідрофобних властивостей блоків. Відтепер волога не страшна для Ваших будівель! Забудьте про висоли, протікання, необхідності організації додаткової системи гідроізоляції. Утеплення стін - комплекс «2 в 1», здатний вирішити всі виникаючі експлуатаційні проблеми.
  • Універсальність застосування методики ізоляціі. Сучасні технології утеплення будинків дозволяють застосовувати унікальні матеріали з просоченням на споруджуваних і вже зведених, реконструйованих будинках. Особливу увагу фахівці компанії «Сніжний Барс» приділяють запитам на утеплення панельних будинків, які відрізняються значними габаритами і складністю внутрішнього планування.
  • Укрепленіе несучих конструкцій. Грамотно організовані фасадні комплекси перешкоджають руйнуванню бетонних елементів і арматури, збільшуючи, таким чином, термін служби типових будівель та індивідуальних будівель. Зовнішнє утеплення без шкоди приймає на себе удар стихій і температурні деформації.
  • Зниження будівельних затрат. Зовнішнє утеплення стін дозволяє зменшити їх товщину і звести до мінімуму витрати на організацію фундаменту. Фахівці компанії «Сніговий Барс» розкажуть Вам, як заощадити кошти (до 40% від загальної вартості) і при цьому збільшити корисну площу приміщень в середньому на 5%. Вигідна ціна, утеплення будинку - ідеальний тандем, створений для Вашого комфорту!
  • Високу ефективність опалення. Економити до 60% коштів при формуванні ідеальної для відпочинку і роботи атмосфери ... Сьогодні це цілком реально! Достатньо лише забезпечити професійне утеплення стін будинку!

Прекрасна звукоізоляція, розумне витрачання тепла - то, що вже сьогодні може дати Вам якісне утеплення будинку.

Забезпечте свій щоденний комфорт з досвідченими фахівцями «Сніжного Барса» і забудьте про додаткові витрати на підтримку необхідних експлуатаційних властивостей конструкцій!

Контакти

+38 (096) 555-30-92
+38 (097) 970-53-76

Робочий час

Пн-Сб
09:00
-
18:00
Нд
Вихідний

Звертайтеся до нас!

Для уточнення Вартості робіт за Вашим технічним завданням, та з питань співпраці, заповніть цю форму, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ
ГоловнаПослугиТипи об'єктівБлогПро насКонтакти
© 2009-2023 Сніжний Барс
Конфіденційність