Переваги гідроструменевого очищення металоконструкцій

Карпенко А.2 трав. 2019 р.·2 хв читання
Фото гідроструйна очищення металу, металоконструкцій від промальпинистов "Сніжний Барс"

Компанія Сніжний Барс надає послуги по утепленню фасадів, квартир та інших робіт на висоті.

Запрошуємо Вас докладніше дізнатися про наші методи та ціни на ці та інші послуги промислових альпіністів:

Гідроструминне очищення - це очищення водою під високим тиском поверхонь і матеріалів без утворення пилу. Такий спосіб використовується при ремонті, миття вікон і в багатьох інших сферах.

Навіщо потрібна гідроструйна очищення?

Завдяки цьому методу можна легко видалити різні відкладення, бруд, дрібне сміття, клей, лакофарбові матеріали, консерваційні мастила, смоли, кіптяву і багато інших видів забруднень. Найчастіше цей спосіб застосовується при підготовці до фарбування і нанесення антикорозійного покриття. Це дуже швидко і зручно, особливо при висотних роботах. Промислові альпіністи компанії "Сніжний барс" використовують гідроструменевого очищення перед фарбуванням металоконструкцій.

Переваги та недоліки гідроструменевого методу очищення

Обробка поверхні відбувається під впливом кінетичної енергії. Струмінь води під високим тиском точно подається на потрібну область, що дозволяє обслуговувати навіть найскладніші і перфоровані конструкції. Цей спосіб дозволяє очистити метал без його деформації і пошкоджень. Через використання води без додавання хімічних миючих засобів - гідроструминневене очищення є дуже екологічною і абсолютно безпечною для навколишнього середовища.

Апарат може подавати воду під різним тиском: низьким (змиває бруд, дрібне сміття і солі), середнім (видаляє потресканую фарбу і інші неміцні відкладення), високим (видаляється іржа, фарба і т. Д.) І надвисоким (цей спосіб дуже схожий на процес шліфування, але не шліфує поверхню і є більш щадним).

Цей метод прийшов на зміну використання щіток і хімічних розчинів, які, при неправильному використанні, можуть залишати подряпини і нерівності на металі. Крім того, хімікати, що використовувалися раніше, потребували додаткової змивки, з якої вони потрапляли в грунт і воду.

Ще однією перевагою є відсутність пилу під час роботи, як результат - ми отримуємо тільки чисту, злегка вологу поверхню, яка, після висихання, готова до подальшої обробки.

Недоліків у цього способу очищення тільки два:

  • при нульових і мінусових температурах стає неможливо працювати з водою через ризик замерзання її в самій установці і на оброблюваної поверхні,

  • через недостатню сили обробки поверхня не шліфується, як при піскоструменному способі (але це не може в повній мірі називатися недоліком, так як мета обробки цими двома методами не завжди збігається)

Сфери застосування гідроструменевого очищення

Даний спосіб очищення просто незамінний на багатьох промислових підприємствах, в міській інфраструктурі і під час ремонту та обслуговування приватних і багатоквартирних будинків.

Гідроструменевий метод застосовується для очищення:

Для "Сніжного барса" немає меж і перешкод

Команда промислових альпіністів компанії з легкістю підкорює будь-які висоти як в буквальному сенсі, так і в плані досвіду і професіоналізму. Якщо вам необхідна послуга гідроструменевого очищення будь металоконструкції - ми можемо вам допомогти. Майстри нашої компанії використовують тільки найкраще обладнання для проведення даної очищення і ми можемо гарантувати, що ви завжди будете задоволені результатом їх роботи. Ви можете отримати попередню консультацію та замовити наші послуги зателефонувавши нам по телефону (096) 555-30-92.

Контакти

+38 (096) 555-30-92
+38 (097) 970-53-76

Робочий час

Пн-Сб
09:00
-
18:00
Нд
Вихідний

Звертайтеся до нас!

Для уточнення Вартості робіт за Вашим технічним завданням, та з питань співпраці, заповніть цю форму, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ
ГоловнаПослугиТипи об'єктівБлогПро насКонтакти
© 2009-2023 Сніжний Барс
Конфіденційність