Піскоструминна обробка металу

Карпенко А.10 трав. 2019 р.·2 хв читання
Фото Піскоструминна обробка металу Вінниця, Київ промальп "Сніжний Барс"

Абразивоструйная обробка, більш відома як піскоструминна обробка, являє собою операцію по подачі потоку абразивного матеріалу до поверхні під високим тиском для згладжування шорсткою поверхні або навпаки - для створення профілю, надання форми і видалення поверхневих забруднень. Її ефект схожий на використання наждачного паперу, але забезпечує більш рівну поверхню без проблем на кутах або тріщинах. Піскоструминне очищення швидко і ефективно видаляє іржу, різні відкладення і залишки від окислення з матеріалів. Абразивна обробка як метод очищення широко використовується вже більше ста років.

Переваги та недоліки піскоструминної обробки

До плюсів можна віднести такі фактори:

  • точність і цілеспрямованість потоку абразиву;
  • високий тиск, що робить чистку глибшої і якісної;
  • економія часу (в порівнянні з іншими способами очищення);
  • висока швидкість (дозволяє обробляти великі поверхні);
  • економія (не потрібно купувати витратні матеріали, такі як наждачний папір, щітки, хімічні засоби і т.д.)
  • робота від компресора, що робить апарат мобільним;
  • можливість роботи при низьких і мінусових температурах;
  • повне видалення і очищення поверхні від корозії, лакофарбових матеріалів і т.д.);
  • надання потрібного профілю;
  • екологічність і нетоксичність;
  • простота у використанні;
  • можливість безпроблемної обробки складних ділянок.

До незначних мінусів відноситься:

  • більш висока вартість очищення через кількість відходів;
  • потенційний ризик для здоров'я людей в безпосередній близькості;
  • високий рівень втрат піску через його викиду в навколишнє середовище.

При роботі з піскоструминним апаратом необхідно беззаперечно дотримуватися техніки безпеки. Операції з очищення з використанням абразивної струменевої обробки можуть становити небезпеку для здоров'я і безпеки працівників. Під час очищення повітря наповнюється пилом і дрібними частинками, також присутній високий рівень шуму. Тому майстру вкрай необхідний захист дихальних шляхів, обличчя і рук.

Сфери застосування абразивної чистки

Піскоструминна обробка використовується при ретельній і глибокому очищенню поверхні від забруднень, підготовці металевих конструкцій до нанесення антикорозійного покриття і гідроізоляції. Також, цей метод використовується при обробці природного каменю, дерева, бетону, цегляної кладки і матуванні скла. Іноді процес шліфування використовують для декоративного зістарювання матеріалів. Такий спосіб очищення є дуже ефективним для видалення корозії з автомобілів, кораблів і промислового устаткування.

Ми, "Сніжний барс" часто використовуємо цей метод при ремонті і обслуговуванні великих промислових підприємств в Києві та інших містах України, коли немає можливості надовго зупинити виробничий процес. Завдяки тому, що роботи проводяться високопрофесійними промисловими альпіністами - процес очищення проходить максимально швидко і якісно.

Замовляйте послугу піскоструминного очищення у нас

Незважаючи на те, що піскоструминна обробка може виглядати легко - таку роботу краще залишити професіоналам. Компанія "Сніжний барс" пишається безперервним і високоякісним навчанням своїх співробітників. Ми є експертами в цій галузі, тому закликаємо вас не ризикувати своїм здоров'ям і звернутися за допомогою до нас. Наші фахівці використовують виключно найкраще обладнання, щоб задовольнити навіть найвимогливіших клієнтів. Якщо ви хочете більше дізнатися про піскоструминної або інший чищенні - зв'яжіться з нами сьогодні, ми завжди раді надати будь-яку інформацію щодо наших послуг.

Контакти

+38 (096) 555-30-92
+38 (097) 970-53-76

Робочий час

Пн-Сб
09:00
-
18:00
Нд
Вихідний

Звертайтеся до нас!

Для уточнення Вартості робіт за Вашим технічним завданням, та з питань співпраці, заповніть цю форму, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ
ГоловнаПослугиТипи об'єктівБлогПро насКонтакти
© 2009-2023 Сніжний Барс
Конфіденційність