Оренда обладнання: апарати високого тиску Karcher

Карпенко А.25 квіт. 2019 р.·1 хв читання
Фото аппарат высокого давления Karcher - Снежный Барс

Компанія "Сніжний барс", крім широкого спектра робіт, також надає послуги з оренди обладнання для промислового альпінізму. Якщо ви є професіоналом в цій сфері, але не маєте свого обладнання - ви можете отримати його в аренду у нас. Одним з найбільш затребуваних продуктів є апарат високого тиску Karcher, який є одним з основних інструментом для підготовки та очищення багатьох видів поверхні, таких як дахи, фасади будівель, для подальшої грунтовки і фарбування або інших видів робіт. Цей апарат є незамінним інструментом в промисловості і будівництві, так як він дає можливість обробити потрібну поверхню набагато швидше і ретельніше інших методів. Завдяки струмені гарячої або холодної води під високим тиском апарат Karcher видаляє навіть найстійкіші забруднення і відкладення не вимагаючи додавання миючих засобів, що позитивно відбивається на екології.

Всесвітньо відома європейська фірма Karcher є однією з основних постачальників техніки побутового та професійного застосування. Для самого різного виду робіт ми підібрали техніку найкращої якості. І німецька техніка фірми Karcher зарекомендувала себе найкращим чином. Так як наші основні принципи - чесність, якість, швидкість і відповідальність, ми пропонуємо в оренду на ваш вибір тільки перевірену техніку і супутні продукти.

Апарат високого тиску Karcher можна використовувати не тільки для промислових цілей. Даний агрегат також відмінно підходить для очищення транспортних засобів з високим ступенем забруднення. З ним ви без проблем зможете очистити велику поверхню потрібного вам об'єкта. Ще одна корисна функція - очищення прибудинкових територій. Струмінь води легко справляється з затверділими забрудненнями на плитці, бруківці і асфальті. Ви навіть не уявляєте, наскільки може зміниться вид покриття після чистки, адже ми не помічаємо як плитка тьмяніє від багаторічною експлуатації.

Так як апарат подає воду під дуже високим тиском - потрібно дотримуватися техніки безпеки при роботі з ним.

Контакти

+38 (096) 555-30-92
+38 (097) 970-53-76

Робочий час

Пн-Сб
09:00
-
18:00
Нд
Вихідний

Звертайтеся до нас!

Для уточнення Вартості робіт за Вашим технічним завданням, та з питань співпраці, заповніть цю форму, і наш спеціаліст зв'яжеться з вами.
НАДІСЛАТИ ЗАПИТ
ГоловнаПослугиТипи об'єктівБлогПро насКонтакти
© 2009-2023 Сніжний Барс
Конфіденційність